Priser & Betingelser | Drone Video

Hvert job er unikt og der er naturligvis forskellige faktorer der kan påvirke prisen på en dronevideo. For at give den bedst mulige pris på droneoptagelser foretrækker vi at give individuelle tilbud efter at have fået alle detaljer eller diskuteret projektet. Når det er sagt, så er der ofte et ønske om at få et overslag på priserne for droneoptagelser.

Så derfor viser vi her en oversigt over udgangspunktet for priserne på optagelser fra drone:

Priser

Luftfoto
1.499ekskl.+moms
  • Op+til+5+fotos
  • Forskellige+objektiver
  • 20+MP+fotos
Dronevideo
2.499ekskl.+moms
  • 1+times+flyvning
  • Professionel+kvalitet
  • Op+til+5.2K+RAW
1+dag
5.000ekskl.+moms
  • 8+timer
  • Professionel+kvalitet
  • Op+til+5.2K+RAW

Alle priser er baseret på opgaver i Københavnsområdet i dagtimerne på hverdage.

 

Derudover tilbyder vi også foto- og videoredigering fra kr. 399,- ekskl. moms pr. time. Jobs over flere dage eller lokationer tilbudsgives altid enkeltvis.

Forhold såsom kørsel, tidspunkt, dispensation fra Trafikstyrelsen og andet påvirker prisen, så vi opfordrer altid til at du kontakter os og får et fast tilbud.

Kørselstillæg/forplejning inkluderes i vores tilbud hvis nødvendigt. Er logi nødvendigt kan det faktureres separat eller aftales nærmere på forhånd.

Betingelser

Betalingsbetingelser: 14 dage (medmindre andet aftales).

Vi gennemgår meget gerne vores tilbud i detaljer og vi leverer altid vores tilbud skriftligt når vi har modtaget en fuld beskrivelse fra kunden og har fuldt overblik over krav og forventninger til vores produkt.

BOOKING

Da det danske vejr er meget omskifteligt og da forholdene skal være gode til droneoptagelser, er vi meget fleksible når det kommer til at få dine optagelser i kassen. Mange af vores jobs er booket i sidste øjeblik. Vi skal dog have tid til at lave vores pre-flight forberedelser og sikre at flyvningen kan foretages i henhold til gældende flyveregler for droner, samt sikre at vi kan opfylde kravene til vores dispensation og evt. særtilladelse vi måtte have fået.

Vi forhåndsbooker naturligvis gerne jobs på ønskede datoer med forbehold for at fast-bookede jobs har førsteprioritet. Vi er dog meget fleksible med mulighed for bookinger og har flere piloter til rådighed og gør alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

 

FORTROLIGHED

Alle forespørgsler behandles fuldt fortroligt.

 

UDSÆTTELSER, AFLYSNINGER OG VEJRET

Droneoptagelser er forholdsvis vejrafhængige. Hvis vejret (regn, stærk vind, frost) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis ikke kræve betaling og i stedet forsøge at booke optagelsen til et andet tidspunkt.

Hvis et job aflyses af kunden af andre årsager end vejrlig, og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil vi fakturere et gebyr på 30% af den oprindelige tilbudspris til dækning af vores omkostninger (forberedelser, kørsel, pilot) medmindre andet er aftalt på forhånd.

AIRFLIX forbeholder sig til enhver tid ret til at aflyse en flyvning såfremt vi ikke finder den kan gennemføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt eller vejret vurderes at være til risiko. AIRFLIX kan aldrig holdes økonomisk ansvarlig for eventuelle ekstra udgifter der måtte tilkomme som følge af at en flyvning aflyses med begrundelse i sikkerhedsmæssige årsager, overholdelse af flyvereglerne eller vejrlig.

 

BRUG AF OPTAGELSER TIL AIRFLIX.DK OG SHOWREEL

Vi er naturligvis stolte af vores arbejde og AIRFLIX promoverer aktivt og jævnligt vores service. Vi vil aldrig udgive optagelser vi har lavet uden forhåndsgodkendelser fra vores kunder. Vi forbeholder os dog ret til at bruge alle vores optagelser til egen marketing, om det så er inkludering i vores Showreels til PR brug for AIRFLIX.dk og tilhørende sociale medier eller anden egen markedsføring. Skulle dette stride imod en kundes ønsker, bør man gøre os opmærksom på dette inden påbegyndelser af optagelserne.

 

Godkendelse af vores tilbud er samtidig en accept af disse betingelser.