DJI Ronin RS 2 Pro

Efter DJI lancerede deres første håndholdte gimbals Ronin-SC og den større Ronin-S, er de nu klar med den næste udgave i Ronin familien: RS 2 og RS 2 Pro. De nye gimbals kommer med arme i carbon, mounts til remote og iPhone og flere opgraderede funktioner.

Med et professionelt videokamera på en håndholdt gimbal har man en rigtig solid løsning hvis man ønsker at lave film hvor man kombinerer fx. droneoptagelser fra en Inspire 2 med håndholdte optagelser. Du kan læse mere om kvaliteten fra Inspire 2’s X7 kamera.

3 USB-C porte

RS 2 er udstyret med 3 USB-C porte på hovedgrebet, og giver mulighed for tilslutning af 3 enheder på samme tid. Det kan ses, at én USB port kan tilsluttes kameraet, én tilsluttes DJI Focus og den sidste til DJI’s nye RavenEye for trådløs overførsel og deling af optagelsen.

DJI RS 2 Gimbal
Focus Motor

RS 2 med Scroll Hjul

RS 2 er også udstyret med et nyt scroll hjul på forsiden. Det ville være lækkert hvis scroll hjulet kunne bruges til zoom eller fokus justering, så det krydser vi fingre for.

DJI RS 2 Gimbal
Scroll Wheel

Display

Den nye gimbal har nu indbygget et display for lettere kontrol. DJI’s konkurrenter har længe haft et indbygget display på deres gimbals, da det hurtigt giver brugeren en visuel måde at ændre gimbal og kamera settings uden behov for at bruge app’en på sin telefon.

Pris

RS 2

I standard pakken får du udover selve gimbalen, mounts til telefon og tripod, kabler til diverse tilslutninger, og en taske til alt indhold. Det vides endnu ikke om der medfølger mere end det.
Standard pakken vil i USA koste $849 (ca. DKK. 5.400,-). Med danske afgifter/moms forventer vi en pris omkring Kr. 6.500,-

RS 2 Pro Combo

I den større pakke får du udover gimbalen, samme mounts til telefon og tripod, kabler, taske til alt indhold og det nye RavenEye Image Transmission Module.
RS 2 Pro Combo pakken vil i USA koste $999 (ca. DKK 6.300,-). Med danske afgifter/moms forventer vi en pris omkring Kr. 7.500,-

DJI RS 2 Gimbal
In The Box

Nye Mounts til RS 2

Tilføjelsen af det nye Image Transmission Module, RavenEye, muliggør at RS 2 nu kan monteres på steder hvor det før var svært eller umuligt at bruge den. På DJI’s officielle branding fotos ses RS 2 på køleren af en bil uden batteriet, som er forbundet via et kabel. Den nye RS 2 gimbal kan også monteres på en crane, cable slider og en normal slider og den kan naturligvis også bruges med to hænder og i underslung mode.

DJI RS 2 Gimbal
Car Mount


DJI har tidligere skubbet lanceringen af RS 2 og RS 2 Pro fra den oprindelige dato i september, men den forventes nu lanceret d. 20. oktober 2020. Vi vil ihverfald sidde klar til præsentation af de nye gimbals og bestiller dem så snart det er muligt. Vi håber at få tid til at lave en review video af en RS 2 Pro kort efter som vi naturligvis poster her.

Hvad syntes du om den nye gimbal fra DJI ? Skal du have en RS 2? Lad mig høre din mening i kommentarerne herunder.

ODPATERING: DJI har netop åbnet op for bestillinger.
Her kan du købe RSC 2 Pris EUR 449
Her kan du købe RS2 Pris EUR 789

 

gimbal, rs 2, rs 2 pro
Forrige indlæg
Kalibrering af Kompas på DJI droner.
Næste indlæg
DJI Mavic 3

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.