DJI Viser Prototyper af MAVIC Pro

DJI MAVIC Pro prototyper vises nu frem af DJI selv.

DJI har netop uploadet en video om MAVIC’s design med detaljeret beskrivelse af hvor meget tid og kræfter de brugte på at skabe markedets mest mobile og, bemærker de selv, succesfulde drone. DJI viste endda lidt af deres udviklings og research proces. Nogle af de første MAVIC prototyper er ret interessante:

Her ses en række af prototyperne.

Mavic_1_drone_prototype
En række af DJI MAVIC prototyper

Nogle er prototyperne ligner præcis det de er: prototyper. Det kan være svært at forestille sig at den endte med at blive en af markedets mest populære droner.

Mavic_2_drone_prototype

Her kan man se hvordan MAVIC kunne have endt med at se ud: mere runde former med en hvid krop og tynde sorte arme.

Mavic_4_drone_prototype

Mavic_5_drone_prototype

 

Hvis du kigger godt efter kan du se en sort kasse i baggrunden med et Hasselblad logo. DJI købt sidste år op i Hasselblad og ejer nu aktiemajoriteten af den ikoniske kameraproducent. Lad os håbe at Hasselblads enorme erfaring med at bygge nogle af verdens bedste kameraer snart udmønter sig i endnu bedre drone kameraer.

Mavic_6_drone_prototype

Som DJI nævner i videoen, havde de svært ved at udvikle en gimbal og kamera der var så småt da kablerne normalt er for stive. Men de løste problemet og fremstillede ikke bare verdens mindste 3-aksede mekaniske gimbal, men gjorde den også i stand til at vende kameraet så det kan skyde i portræt-format.

Du kan se DJI’s video her:

Her er nogle af prototyperne fra sidste år som DJI selv har vist frem i Kina.

Mavic_7_drone_prototype

Dette billede viser en scanning af hængslet til MAVIC’s foldbare arm. Den indvendige fjeder er med til at yde modstand og holde armen på plads.

Mavic_9_drone_prototype

En hvid udgave af MAVIC var åbenbart også i spil. DJI har lanceret en sort udgave af Phantom, så måske vil de også lancere en hvid MAVIC en dag? Vi syntes bare de skulle holde sig til den sorte. Den ser cool ud.

Mavic_8_drone_prototype

Alt i alt må det siges at være en stor ingeniørmæssig bedrift at få pakket så meget teknologi ind i et så lille format og samtidig få den til at flyve stabilt. Kameraets størrelse sætter nogle fysiske begrænsninger for hvor godt det kan være – men den er sjov af flyve.

Hvad syntes du om at flyve med MAVIC Pro – eller ønsker du dig stadig en MAVIC Pro?

 

dji, mavic, prototype
Forrige indlæg
Pro Tips Til At Tage Bedre Dronefotos
Næste indlæg
DxO Tester Dronekameraer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.