DxO tester nu også drone kameraer og sammenligner dem med traditionelle kameraer, så du kan se hvor gode, eller dårlige, de egentlig er.

Fotografer kender DxO som en meget seriøs og professionel side hvor man altid kan få en teknisk og faglig objektiv test af forskellige kameraer og sammenligne kameraer mod hinanden.

Nu er de så også begyndt at test drone kameraer.

Efterhånden som drone fotografering er blevet mere populært, leverer producenterne et bredt udvalg af produkter der kan opfylde behovet. For at hjælpe dig med at få overblik over de tilgængelige droner, har vi testet kvaliteten af de drone fotos som nogle af de mest populære drone kameraer kan levere.
DxO
DxO har testet disse drone kameraer
  • DJI Zenmuse X5S
  • DJI Zenmuse X4S
  • DJI Phantom 4 Pro
  • DJI Phantom 4
  • GoPro Hero 5
  • Yuneec Breeze

Fire af de seks kameraer er fra DJI, så hvis man er ved at undersøge hvilken drone man skal købe, er dette et godt sted at starte. Forholdet passer da også meget godt med antallet af solgte droner, da DJI skønnes at sælge 80% af alle forbruger droner i verden.

Det er dog ærgeligt at DxO ikke testede MAVIC Pro, som måske er den mest populære drone i øjeblikket. Men det kan jo være det kommer senere.

DJI_Mavic_Pro-drone
                                              DJI Mavic Pro drone

 

Drone Kamera Test

Så hvad fortalte DxO’s test resultater os så? Naturligt nok viste de, at DJI Inspire 2 med DJI Zenmuse X5S er et fantastisk drone kamera. Det kan optage video i op til 5.2K og har specifikationer der er sammenlignelige med Olympus OM-D E-M1 Mark II som koster omkring kr. 15.000.

Man kan også se, at Phantom 4 Pro og Zenmuse X4S er det samme kamera, bare med bedre glas på X4S, og de klarer sig ens i test med svære lysforhold.

Den gamle model, Phantom 4, klarer sig langt bedre end GoPro Hero 5, og det lover jo ikke godt for GoPro der netop har re-lanceret deres Karma drone med Hero 5 efter en forfærdelig lancering hvor deres droner faldt ud af luften og måtte tilbagekaldes.

Sidst står Yuneec Breeze tilbage med den laveste score og kan stort set kun sammenlignes med kameraet på en Nokia telefon.

DJI_Zenmuse_X5s__Olympus_OM-D_E-M1_MII
                                 DJI Zenmuse X5S vs. Olympus OM-D E-M1 MII

 

Du kan se hele testen hos DxO Mark.

dji, dxo, inspire 2, mavic, test, x4s, x5s
Forrige indlæg
DJI Viser Prototyper af MAVIC Pro
Næste indlæg
DJI SPARK – den næste mini drone?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.