Canon Drone med Full Frame Kamera

Canon Drone med Full Frame Kamera på vej.

Der bliver konstant lanceret nye droner med kameraer. Man kan med rette forvente at den nye drone der nu er aktuel kunne være DJI’s SPARK eller en ny drone på Kickstarter.

Men dagens nyhed er noget helt andet.

Canon har lavet kameraer i over 80 år men nu vil de også ind på markedet for droner med kameraer og det bliver interessant at se hvilken konkurrence de kan levere i markedet med deres Canon drone.

 

canon-me20f
                                             Canon ME20F Multi-Purpose kamera

 

Canon’s indtræden på markedet bliver med et ME20F-SH Full Frame kamera med høj følsomhed. Faktisk kan det skyde fotos med en imponerende ISO på helt op til 4.5 million!


                                                  Optaget med en Canon drone med ME20F-SH

Canon ME20F-SH Multi Purpose Camera kan optage video i HD (1920 x 1080p 60 FPS) og understøtter både PAL og NTSC. Kameraet har en full frame sensor (35mm) med 2.26 millioner pixels. Det betyder at dens pixels er omtrent 7,5 gange større end på traditionelle pixels på en normalt Canon Full Frame DSLR kamera.

Canon dronen er målrettet mod Search and Rescue (SAR) på grund af dets evne til at optage i mørke. Det japanske marked er projekteret til at nå en markedsværdi på omkring 221 milliarder Yen (ca. DKK 14 milliarder) om 5 år, så Canon har nu valgt at satse på et blive en del af det marked.

Canon_PD6E2000_AW_CJ1-drone
                                                         Canon PD6E2000-AW-CJ1 drone

 

Der er ikke meget nyt fremme selve dronen, udover at den formentlig er bygget af ProDrone, er en hexacopter (6 propeller) og har knap så mundrette navn: PD6E2000-AW-CJ1.

 

Canon vil lancere mere nyt om dronen ved en video konference Expo i Tokyo, så prisen er endnu ukendt, men alene kameraet vil koste i omegnen af USD 20.000 så det begrænser naturligvis målgruppen i sig selv, men perspektivet for nat optagelser i fremtiden ser lovende ud.

canon, drone, drone med kamera, dronevideo, nat, professionel
Forrige indlæg
DJI SPARK – den næste mini drone?
Næste indlæg
DJI præsenterer Cendence, Crystalsky og FPV Goggles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.